Jenta bak bloggenHei. Det er jeg som driver oppdrettet og jeg er en jente på 21år som elsker hobbyen min.
Hos meg er det oppdrett av renraset kaniner, å for tiden er det hermelin som jeg har i fokus på å drive med.
Tidligere har jeg holdt på med dvergvedder, hermelin og belgisk kjempe og har hatt fornøyde kjøpere hos meg.  
Jeg er opptatt av at kaninene mine er friske, får nok kjærlighet og er tamme og snille. Jeg har lært mye om kaninen generelt og har satt meg godt inn i dette og i tillegg har jeg lært mye av tidligere oppdrettere og lest meg mye opp fordi jeg syns det er utrolig viktig og sette seg godt inn i hva som er viktig og vite, for en kanin er ikke bare en kanin. Det er mye man må vite og for og være best mulig oppdretter og eier for kaninene syns jeg dette er viktig.

På bloggen finnes det mye viktig informasjon om man trykker på den knappen om "info om kanin". Innpå den siden står det mye generelt om kanin. Det er viktig og sette seg godt inn i ting før man skaffer seg en kanin. Jeg er veldig opptatt av å dele mine meninger og viktig informasjon og håper at dette vil nå frem til så mange som mulig. Veldig mange kaniner blir fort stående i bur dag ut og dag inn og det er ikke bra for kroppen til dem og heller ikke bra for helsen dems både psykisk og fysisk.

Ønsker du å spørre om noe, eller trenger hjelp eller råd så er det bare og spørre. Jeg er tilgjengelig stort sett hele tiden.
Du kan kontakte meg på Facebook: Helene Ring eller så kan du kontakte meg på mail: Hellakaninoppdrett@hotmail.com
 

Én kommentar

julietalivstil

12.10.2017 kl.17:34

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

hellakaninoppdrett

hellakaninoppdrett

21, Steinkjer

Hei. Jeg er en jente som driver eget oppdrett med rasen hermelin. På bloggen finner du mye viktig informasjon og kaniner generelt, for en kanin er ikke bare en kanin og er viktig og sette seg godt inn i det. Har du noen spørsmål så send til: Hellakaninoppdrett@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits