Derfor er jeg imot kanin godteri!

Det selges alt for mye rart i dyrebutikker som folk fremstår skal være så bra for kaninene og at de som ønsker å gi kaninen godteri og noe ekstra ikke har en anelse om hva man egentlig gir kaninene sine.
Jeg har begynt å bli skikkelig imot alt det rare folket selger i dyrebutikk og det skremmer meg at mennesker rundt som holder på med dyr ikke setter seg godt nok inn i kaninens kosthold og vite hva de SKAL spise og IKKE skal spise.
I disse kanin drops godteriet som selges er det yoghurt, sukker og fett i. Dette skal ikke kaninen ha tilgang på i hele tatt.

Bildet lånt fra Google.


Disse skal kaninen holdes unna.
melkebaserte produkter har ikke kaninen riktig bakterieflora i tarmen til å fordøye.
Jeg forstår at folk ønsker å gi kanin godteri og det gjør vi også selv, men vi gir kun frukt/grønnsaker til dem og jeg mener at flere burde heller gi dem naturlig godteri som er bra for dem. De kan spise gulrot, epler, banan og salat. Det finnes massevis av bra og billig grønnsaker og frukt som er bra for kaninen.
Hvorfor betale dyrt for kanin godteri når det er kun snakk om noen kroner for ett eple som er MYE bedre for kaninen og samtidig får den noe sunt, søtt og godt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hellakaninoppdrett

hellakaninoppdrett

21, Steinkjer

Hei. Jeg er en jente som driver eget oppdrett med rasen hermelin. På bloggen finner du mye viktig informasjon og kaniner generelt, for en kanin er ikke bare en kanin og er viktig og sette seg godt inn i det. Har du noen spørsmål så send til: Hellakaninoppdrett@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits